La Cuina

Entrants

Calamars a la romana fets a casa

Amanida de farcellet de formatge de cabra de Fontenta amb vinagreta de mel i mostassa

Niu d’espaguetis amb salsa de ceps i foie

Canelons de calçots i duroc amb beixamel de xató

Tasta les nostres croquetes: Ceps / Gorgonzola amb nous / Vedella / Xipirons / Xoriç picant

Encenalls d’espatlla ibérica de Guijuelo

Crema feta amb les nostres verduretes de l’hort

Terrina de fetge d’ànec i melmelada de carbassó casolana amb torradetes

Tàrtar de salmó amb guacamole i ou de guatlla

Coca de vidre amb escalivada i anxova de l’Escala

Assortit de verdures amb les seves coccions i salsa xató

Amanida de formatge brie arrebossat i figues amb vinagreta de fruits vermells

Cargols rostits amb allioli i tomàquet a part

Carpaccio de magret d’ànec amb pera i formatge vell d’ovella

Tempura de llagostins amb maionesa d’all negre

Assortit de formatges de Mas Borni, Llagostera

Per acompanyar el menjar

Ració de pa

Ració de pa de coca de Palau-Sator

Ració de pa sense gluten

Les carns

Entrecot de vedella famella de Girona (450g) a la brasa amb patates fregides

Filets de conill arrebossats amb verduretes i salsa teriyaki

Hamburguesa Premium de vaca gallega (250g) amb parmentier de patata i ceba

Espatlla de xai de criança pròpia rostida al forn

Fetge d’ànec a la planxa amb ceba caramel.litzada i poma de l’Empordà

Entrecot de bou Angus de Nebraska (300g) a la brasa amb patates fregides

Peus de porc desossats amb reducció de Pedro Ximénez i moniato

Magret d’ànec amb salsa de garnatxa

Mig conill fet al forn amb all

Xai de criança pròpia variat a la brasa amb patates fregides

Pintada farcida de bolets i foie

Arròs

Arròs de Pals a la cassola (de carn i peix)

La mar i els peixos

Canalons de peix i marisc

Fesolets de l’ull ros de Palau-Sator amb bacallà esqueixat

Corball amb patata violeta i espàrrecs verds

Pop roquer de l’Escala amb patata i ceba

Les postres

Mochi de te verd

Recuit de Fonteta amb melmelada casolana de violetes de Palau-Sator

Els nostres bombons de la casa

Crema catalana casolana

Tiramisú

Bunyols de xocolata Valrhona

Assortit de fruits secs amb copeta de moscatell

Pastís Tatin de poma amb gelat de vainilla

Gelats artesans: After eight / Cafè / Turró amb ratafia / Vainilla / Xocolata / Yogurt

Sorbets artesans: Llimona / Maduixa