La Cuina

Entrants

Calamars a la romana fets a casa

Amanida de tomàquets de Palau-Sator amb ceba, anxoves de l’Escala i olivada

Carpaccio de gambes amb maionesa d’all negre

Niu d’espaguetis amb salsa de ceps i foie

Tasta les nostres croquetes: ceps, vedella o xipirons

Encenalls d’espatlla ibérica de Guijuelo

Gaspatxo fet amb les nostres verduretes de l’hort

Tàrtar de salmó amb guacamole i ou de guatlla

Terrina de fetge d’ànec i melmelada de carbassó casolana amb torradetes

Amanida de farcellet de formatge de cabra de Fonteta amb vinagreta de mel i mostassa

Coca de vidre amb escalivada i anxova de l’Escala

Assortit de verdures amb les seves coccions i salsa xató

Amanida de bacallà i taronja amb la seva vinagreta

Cargols rostits amb allioli i tomàquet a part

Carpaccio de magret d’ànec amb pera i formatge vell d’ovella

Assortit de formatges ecològics de Mas Borni, Llagostera

Per acompanyar el menjar

Ració de pa

Ració de pa de coca de Palau-Sator

Ració de pa sense gluten

Les carns

Espatlla de xai de criança pròpia rostida al forn

Filets de conill arrebossats amb verduretes i salsa teriyaki

Tataki de xuletón de vaca premium

Entrecot de vedella famella de Girona (450g) a la brasa amb patates fregides

Fetge d’ànec a la planxa amb ceba caramel.litzada i poma de l’Empordà

Peus de porc desossats amb reducció de Pedro Ximénez i moniato

Magret d’ànec amb salsa de garnatxa

Mig conill fet al forn amb all

Xai de criança pròpia variat a la brasa amb patates fregides

Filet de vedella de Girona amb patata i ceba

Pintada farcida de bolets i foie

Arròs

Arròs de Pals a la cassola (de carn i peix) *Mínim 2 persones i 20 minuts de temps de cocció. Preu per persona.

La mar i els peixos

Saltat d’espàrrecs verds amb xipirons i gambes

Canelons de peix i marisc

Bacallà amb crema dels nostres carbassons

Corball amb patata violeta i espàrrecs verds

Pop amb parmentier de patata i ceba

Les postres

Amanida de fruites naturals amb infusió de maduixes i gelat de yogurt

Recuit de Fonteta amb melmelada casolana de violetes de Palau-Sator

Els nostres bombons de la casa

Crema catalana casolana

Tiramisú

Pastís de formatge amb mermelada de fruits del bosc

Bunyols de xocolata Valrhona

Assortit de fruits secs amb copeta de moscatell

Pastís Tatin de poma amb gelat de vainilla

Gelats artesans: after eight, coco, turró, vainilla, xocolata

Sorbets artesans: llimona, maduixa, mojito